avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vidanjare- buletin de analiza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vidanjare- buletin de analiza

Buna ziua. Va rog sa imi comunicati cine trebuie sa obtina buletinul de analize in urma vidanjarii si transportului la statia de epurare.În adresa ca transmisa de statia de epurare se specifica obilgativitate ca fiecare cisterna sa fie insotita de un buletin de analiza realizat cu maxim 2 saptamani inaite de deversarea la statia de epurare.Astept un raspuns justificat in acest sens daca eu ca utilizator sau el ca transportator trebuie sa faca aceste analize.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu transportul zilnic rca gart gart Buna seara, in timp ce ma deplasam cu bicicleta am fost victima unui accident rutier, am obtinut autorizatia de reparatie si anexa 2, anexa din care rezulta ca ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare documente medicale…buna seara, ce este de facut in cazul in care spitalul refuza ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Ce este de facut in cazul in care spitalul refuza eliberarea documentelor medicale, in urma decesului pacientului internat. Am citit ca anul ... (vezi toată discuția)
Prezentarea la serviciul de probatiune- termen mellisachase mellisachase Buna ziua Am fost condamnat acum doua saptamani cu suspendare in urma apelului. In hotararea de pe net (portal just) mi se spune ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)