avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare fisa postului

buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator?
imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 22:07, 31 Ianuarie 2012
nu.vezi art.41 alin.2 c.muncii.
n baza dispoziiilor art. 40 alin. (1) lit. b din Codul muncii, angajatorul poate proceda oricand, pe parcursul executrii contractului individual de munc la modificarea fisei postului.
Fisa postului nu este un document ‘‘elaborat o data pentru totdeauna". In timp, conditiile, mediul, cerintele unui post se schimba, atragand dupa sine modificarea fisei postului.
multumesc! e ok sa se modifice, insa intrebarea mea e daca poate fi o modificare unilaterala sau bilaterala..adica sa fie nevoie si de acordul salariatului..
din cate stiu, fisa postului tb modificata pri acordul partilor, numai obiectivele de performanta putand fi modificate unilateral de angajator..insa doream o confirmare:)
Fisa postului poate fi modificata unilateral , insa salariatul are posibilitatea de a semna fisa postului sub rezerva legalitatii celor inscrise in ea ... nu are cum sa fie necesar acordul salariatului la intocmirea fisei postului.
adica salariatul poate refuza sa semenze fisa postului daca nu ii convine?

Alte discuții în legătură

Atributii suplimentare functiei de baza orianadiana orianadiana Unei persoane angajate pe o anumita functie i se pot da spre indeplinire si atributiile altui post? In ce conditii si care este baza legala pentru acest lucru? ... (vezi toată discuția)
Fisa postului andianamo andianamo Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de director o persoana poate trece in fisa postului unui angajat atributii noi , avand in vedere ca acesta are ... (vezi toată discuția)
Modificare contract individual de munca popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Fisa postului se modifica prin acordul partilor, angajat si angajator sau se modifica unilateral de catre angajator? (vezi toată discuția)