As dorii sa aflu raspunsul la cateva intrebari daca se poate, pt un proces de partaj. Contractul de asistenta juridica se face inainte ca avocatul sa depuna dosarul sau se poate face si dupa?
Cine trebuie sa trimita notificarea catre persoana care este data in judecata si cand?
Rudele pot fi citate ca martori ?
Daca eu doresc sa vina ca martor sotia varului fostului sot este permis acest lucru?
Contractul de asistenta juridica se face intre mine si avocatul meu, as dorii sa stiu cand trebuie facut, inainte ca el sa depuna dosarul meu sau se poate face si dupa?
Din cate am inteles rudele nu pot fi citate ca martori intr un proces de partaj.
rudele de pana la gradul 3 inclusiv, nu pot fi martori in procesul de partaj. sotia varului nu intra in acesta categorie, o puteti numi ca martor.
in legatura cu avocatul, mi s-ar parea normal inainte, ca tot dansul va redacteaza si cererea. apoi, poate cereti si cheltuieli de judecata si chitanta va trebuie in dosar..
puteti discuta si cu avocatul dvs de asta
Partaj
ginna73
Va rog ajutatima si pe mine sa pot intelege un lucru .Am la tara o casa de vacanta destul de mare si 5000 m patrati care sunt cumparate de fostul socru dar in ... (vezi toată discuția)