avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil pentru studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil pentru studenti

buna ziua.sunt studenta in anul 2 la master, zi , in octombrie urmand sa incep cursurile anului 2 finalizand cu lucrarea de dizertatie. Daca in aceasta perioada voi ramane insarcinata ma refer in cursul anului 2 as putea beneficia de indemnizatie?sau care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:57, 24 August 2011
Pentru a beneficia de imdemnizatie trebuie ca persoana in cauza sa frecventeaze, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studentele la zi din universitatile particulare beneficiaza de indemnizatia pentru ccc? petronela16 petronela16 Buna ziua! sunt studenta la zi dar la o facultate particulara acreditata,vreau sa stiu daca primesc indemnizatia pentru copil? sunt in anul 2 si sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului adina8 adina8 daca sunt studenta anul 3 la FR beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Beem Beem Am terminat facultatea anul acesta cu licenta in septembrie, iar acum sunt insarcinata. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie luanduse in ... (vezi toată discuția)