avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general proiecte finantate din fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

proiecte finantate din fonduri nerambursabile

am nevoie de sfatul vostru , daca ati mai inregistrat proiecte finantate din fonduri europene
am obtinut pt un SRL un proiect finantat din fonduri europene nerambursabile. si am o multime de nelamuriri. cei de la ANCS, cei care aproba finantarea, au solicitat transmiterea unei notificari privind modul de desfasurare a activitatii contabile, a pastrarii si inregistrarii doc contabile. si din modelul dat de ei inteleg ca trebuie sa tin evidenta ctb distincta pe operatiunile legate de proiect. si tot de la ei am inteles ca nu e suficient sa-mi creez conturi analitice distincte, ci vor BALANTA DE VERIFICARE doar pe operatiunile legate de proiect. in acest caz cred ca nu am alta solutie decat ca, in programul de contabilitate, sa-mi creez o noua societate in care sa inregistrez doar operatiunile aferente proiectului. si aici am nelamuriri: facturile aferente proiectului le inregistrez si in societatea curenta si in cea creata pt proiect? cum fac D 300, incluzand si fact aferente proiectului? ce se intampla cu chelt neeligibile? le inreg doar in soc curenta fara sa le mai inreg si in soc cu proiectul? cum inregistrez chelt cu salariile? o parte sunt neeligibile? cum fac D112? imi inregistrez toate chelt cu salariile, adica si eligibile si neeligibile?
multumesc mult pt ajutor

Alte discuții în legătură

Inreg contabila 50% nedeductibil chelt pe masini karmem karmem cred ca primul exemplu este elocvent.Ce parere aveti? Otilia Alupei, on 16 July 2012 - 11:11 AM, said: var I : 1. inreg. totul ca si cand ar fi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu inregistrarea contabila in urmatorul caz?: Am o factura de reparatie masina, emisa pe firma, dar masina nu este ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri la decl 094 Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma lamuriti si pe mine: cifra de afaceri care trebuie trecuta in decl 094 cuprinde valoarea conturilor 701........708? Sau si valoarea contului ... (vezi toată discuția)