avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM prin acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM prin acordul partilor

Buna,

Colega mea doreste sa inceteze CIM la zi, compania a acceptat incetarea cu acordul partilor insa i-a cerut o solicitare de incetare CIM cu acordul partilor.

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un model.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: AlexandraLevi , utilizator 13:06, 25 August 2011
Domnule Director,(Administrator)

Subsemnata_________________angajata a SC----------------------SRL in functia de____,solicit incetarea contractului meu individual de munca in temeiul art.55 lit.b din Codul Muncii,incepand cu data de___.

Cu respect,

Data depunerii Semnatura

Directorului (Administratorului) S.C._____________S.R.L.

Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
andymaurul, utilizator
Domnule director,
Subsemnata.........in calitate de angajata la ..... va rog sa-mi aprobati incetarea contractului de munca cu acordul partilor incepand cu data de.....

Data Semnatura
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz kardia28 kardia28 Buna ziua. Doresc sa demisionez in ziua in care legal trebuie sa ma intorc la servici dupa concediul de maternitate.Problema e ca nu vreau si nu pot sa stau ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul ambelor parti robert88 robert88 Buna ziua. Am nevoie de un model de demisie cu acordul ameblor parti. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Model notificare perioada de proba alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Doresc un model de decizie, notificare in perioada de proba atunci cand salariatul nu mai doreste sa aiba raporturi cu firma, cat si un model atunci cand ... (vezi toată discuția)