avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite ºi taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite ºi taxe

prevederile legale actuale pentru întârzierea plăţii impozitului pe terenuri şi clădiri
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:12, 29 August 2011
M-am referit la majorarile de intarziere pentru neplata la termen.
Care sunt sanctiunile actuale si care este nivelul lor?
Cuantumul majorarilor de intarziere pentru neplata in termen a impozitelor si taxelor locale difera in functie de Hotararea stabilita la nivelul fiecarei localitati de catre Consiliul Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite ºi taxe lucianavasilica lucianavasilica Care sunt prevederile legale pentru sancţionarea contribuabililor ce nu achită la termen impozitele şi taxele pentru terenuri şi clădiri? (vezi toată discuția)
Anularea penalizarilor pentru intarzierea platii impozitului la case Cici Radoi Cici Radoi Buna ziua Va rog as dori sa stiu daca se includ si penalizarile de la neplata impozitului pe cladiri in noua scutire in legea 4/2016 (vezi toată discuția)
Penalizari, amenda pentru intarziere înregistrare locuință la taxe și impozite CristiP8 CristiP8 Bună ziua, Am cumpărat o locuință acum 1 an și 4 luni pe care nu am înregistrat-o nici pana acum la direcția de taxe și impozite. Imi puteti ... (vezi toată discuția)