Am o nelamurire si am nevoie urgent de ajutor.In calitate de participant la o procedura de cerere de oferta in fisa de date mi-a fost solicitat sa prezint o persoana calificata in controlul calitatii(CQ),iar eu am contract de colaborare cu acesta in forma legala acesta fiind deja calificat pentru RTE(responsabil tehnic executia lucrarii),am emis o decizie de numire interna prin care l-am imputernicit sa raspunda de cotrolul calitatii ceea ce am mai facuto si a mers(este legalȘD asa am inteles) dar autoritatea contractanta mi-a trimis o instiintare prin care se specifica ca daca nu este angajatul societatii nu poate fi numit de catre societatea la care are contract de colaborare.Vreau sa stiu daca au dreptate si ce trebuie sa fac eu pentru a clarifica asta.Multumesc anticipat.
Cred ca ar fi trebuit sa incheiati de la inceput un acord de subcontractare cu persoana care este calificata ca si CQ sau sa fi facut un angajament ferm de sustinere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rte, cq
ContSters85367
Buna ziua! Imi poate spune cineva daca este legal ca Autoritatile Contractante sa solicite, ca si cerinta minima de calificare, existenta ca angajat in cadrul ... (vezi toată discuția)