avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia crestere copil

buna ziua. sunt salariata din februarie 2011 si sunt insarcinata in 24 saptamani,data nasterii copilului este 06 decembrie(aproximativ),adica nu voi avea decat 11 luni cotizate. Ce pot face pentru a beneficia de aceasta indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: paduraruangela , utilizator 19:42, 24 Octombrie 2011
Buna seara! Multumesc mult pentru ajutor! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Soames Soames Buna! imi puteti spune va rog la cate zile de concediu prenatal si postnatal are dreptul o viitoare mamica? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu postnatal crinarav crinarav va rog sa-mi spune-ti daca o persoana poate sa stea mai putin in concediu prenatal si mai mult in postnatal (adica de la 42 zile pana la .......) va ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si concediul postnatal cami19762003 cami19762003 am si eu o intrebare.eu urmeaza sa nasc in jurul datei de 20martie 2011.m-am hotarat sa imi iau concediu prenatal doar inainte cu 3 saptamani de a naste iar ... (vezi toată discuția)