avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie

m-am culcat cu o persoana care m-a filmat fara sa stiu in timpul actului sexual si apoi m-a santajat ca da filmul pe internet. ce sa fac? din cate stiu nu l-a pus pe yootube dar stiu ca a mi-a dat nr de tel pe un sait de socializare fara sa vreau. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 22:06, 27 August 2011
Ii puteti explica ca risca sa comita infractiunea de santaj daca va mai cere ,,ceva" ca sa nu publice filmul...
Ar mai putea fi vorba si de infractiunea de amenintare daca nu va cere nimic.
Ar fi recomandabil sa consultati un avocat intr-un mediu privat pentru a intelege exact detaliile concrete ale unei astfel de situatii.
atentie la santaj... a se vedea art, 194....
nu vad ce folos ar obtine acest domn in urma publicarii pe un site a filmuletului...
acest gen de litigiu este destul de greu de probat....iar legatura de cauzalitate reprezinta o problema dificila ce va ridica numeroase semne de intrebare din partea instantei, avand in vedere ca dv. ati fost prieteni, iubiti, etc...
Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Santaj cu postare pe internet a unui film liebe liebe Buna ziua, O prietena este amenintata de fostul prieten cum ca ar pune un film facut cu ei doi, pe timpul cand erau impreuna. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)