" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Doi tineri, in drumul lor spre biserica, unde mergeau sa isi oficieze casatoria, au murit intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta raiului, l-au intrebat pe Sfantul Petru daca se pot oficia casatorii si in rai. Sfantul Petru i-a rugat sa astepte un pic pana vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca odata casatoriti nu se vor mai intelege. Dupa inca o luna Sfantul Petru se intoarce,
- “am vesti bune, copii – puteti sa va casatoriti in rai”.
- “Bine, dar exista si posibilitatea divortului?”
La care Sfantul Petru,
- “mai, lasati-ma in pace – trei luni am cautat sa gasesc un preot in rai si acum voi imi cereti sa caut si un avocat?”
Donatori de inima Unui tip trebuia sa i se faca transplant de inima. Cum
existau 3 donatori este lasat sa aleaga inima de la cine vrea.
Doctorul ii spune:
- Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doilea era
doctor, stia sa se ingrijeasca iar al treilea a fost avocat. A cui inima o
vrei?
Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:
- A avocatului!
- De ce?
- Dintre toti el si-a folosit inima cel mai putin!
Donatori de inima.
Unui tip trebuia sa i se faca transplant de inima. Cum existau 3 donatori este lasat sa aleaga inima de la cine vrea.
Doctorul ii spune:
- Primul a fost sportiv, se antrena, avea o inima puternica, al doilea era doctor, stia sa se ingrijeasca iar al treilea a fost avocat. A cui inima o vrei?
Tipul fara sa se gandeasca mult raspunde:
- A avocatului!
- De ce?
- Dintre toti el si-a folosit inima cel mai putin!
Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste complice si va plati pentru asta.
Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta.
Un avocat cu o cariera de succes isi parca masina sa Lexus nou-nouta in fata oficiului si grabindu-se sa se laude in fata colegilor sai. Pe cand se dadea jos din masina, un camion trecu in viteza pe langa el si facu praf usa de pe partea soferului. Avocatul suna imediat la 911 si in mai putin de 5 minute aparu politia.
Inainte ca politistul sa poata deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca masina era cumparata doar de o zi, ca nu mai e acum buna de nimic indiferent cat ar incerca cei de la service sa o faca ca inainte etc. Dupa ce avocatul se opri sa respire, politistul se uita cu dispret si mila la el si ii spuse:
- Nu imi vine sa cred cat puteti fi atat de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra incat uitati ce este mai important in viata.
- Cum poti sa zici asa ceva?! replica avocatul
- Dumnezeule, pai tu nici macar nu realizezi ca odata cu portiera, camionul ti-a smuls si bratul stang?!
- Dumnezeule!!! tipa avocatul, Rolex-ul meu!!??
Intr-un mic oras din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta:
- Doamna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti.
- Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Ai fost o mare dezamagire pentru mine. Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Dar cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta!
Inmarmurit, avocatul ingaima:
- Doamna Jones, pe avocatul apararii il cunosteti?
- Hmmm! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradely... De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv. Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este mai mult decat indoilenica! A, si sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele este chiar sotia ta!
In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie:
- Daca vreunul dintre voi o intreaba pe baba daca ma cunoaste, v-am spart!
La o judecata:
- Sotul: "Intru in casa si-mi vad sotia in pielea goala pe pat, geamul deschis, ma uit pe geam si vad pe unu in chiloti alergand. Iau noptiera si arunc dupa el".
- Sotia: "Era cald. M-am dezbracat, am deskis geamul, vad cum intra dobitocul asta si fara sa zica ceva arunca cu noptiera prin geam".
- Victima: "Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine...".
- Martorul: "Eu ce treaba am? Stateam si eu linistit in noptiera...."
Un avocat lucra la World Trade Center:
Pe 11 septembrie lipseste de la serviciu si se duce la amanta.
- Se produce catastrofa si el nu afla. Nevasta sa il suna 3 ore in continu. Dupa 3 ore raspunde.
- Alo
- Barbate unde esti?
- La birou, unde sa fiu!?
- Ce eveniment exceptional poate avea loc in timpul unei ierni foarte geroase?
- Sa vezi un avocat cu mainile in propriile buzunare!
Un cetatean a spart din greseala cu un ciocan medalia de aur a unui cetatean. poc,poc!
- De ce ai spart cu ciocanul medalia?
Cetateanul nu mai putea de frica.
- Pentru ca asa a vrut! a zis cel cu medalia sparta.
- NU de asta ! Ci pentru ca a fost murdarita cu bacterii si microbi si tu puteai sa ajungi in spital si sa mori.
- Serios? Da tu cine esti?
- Avocatul omului care ti-a crapat capul fiindca erai 99% bou si 1% cretin .
Un tip cu baietelul sau de 8 ani, intr-o sala de proces. In fata lor, cativa avocati in roba.
-Tata, tata, de ce acesti domni sunt imbracati ca femeile?
- Pai, stii fiule, trebuie sa vorbeasca mult…