avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... cum sterg intrebarile si raspunsul la intrebari de ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

cum sterg intrebarile si raspunsul la intrebari de care nu mai am nevoie

cum sterg o intrebare pusa pe forum
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:16, 29 August 2011
Din cate stiu teremn pentr u a face modificari este de 30 min...
Dar consder ca cel mai bine este sa trimiteti un mesaj privat unui moderator...
Toate bune!:D
Iata ce se spune in Regulamentul de postare:

2.9. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, o poti face timp de 30 de minute de la publicarea mesajului. Totusi, daca dupa acel post exista raspunsuri ale altor utilizatori, iar tu modifici total sensul mesajului, acea succesiune de mesaje nu va mai avea nici un nteles. Asadar, utilizatorii pot fi indispusi daca folosesti aceasta practica.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Cu atat mai mult daca este vorba sa stergeti o intrebare intreaga.
De ce sa le stergeti? Poate mai are si altcineva nevoie sa vada intrebarile dvs. si raspunsurile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)