avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Banci date in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Banci date in judecata

Buna ziua, Am si eu o intrebare si daca m-ar putea ajuta cineva avizat, sa zicem un avocat, as fii mai mult decat recunoscatoare. Am facut un imprumut la o banca si am ramas in urma cu aprox. 2 rate. Tatal meu a primit acasa o scrisoare in care mi se cerea sa sun de urgenta la un nr de telefon. Tatal meu m-a sunat sa imi spuna, si eu i-am spus ca este din cauza restantei. Tata s-a dus la banca sa imi achite o parte din restanta, si domnisoara de la casierie l-a informat in scris pe tatal meu cu cata restanta am mai ramas dupa ce el a achitat doar o parte. Intrebare: ce sanse am sa castig daca ii dau in judecata pentru incalcarea dreptului de confidentialitate?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Banca ale2012 ale2012 buna seara.bunicul meu a facut o rata in magazin anu trecut in noiembrie pe un an de zile a luat o masina de spalat.de cateva luni aprox 6 a ramas in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog, un caz mai delicat, banca vrea ne ia casa ca i-am platit ratele doriana83 doriana83 Buna seara, va rog sa ma indrumati si sa ma ajutati in privinta unei probleme cu o familie mai saraca si de la tara, care a facut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Asistenta pentru un debit manea83 manea83 Bunaseara Eu am facut un credit pe numele meu de la banca in valoare de 5000 de euro pe 5 ani, pentru a putea ajuta pe cineva, dar aceasta persoana s-a ... (vezi toată discuția)