avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

buna seara.bunicul meu a facut o rata in magazin anu trecut in noiembrie pe un an de zile a luat o masina de spalat.de cateva luni aprox 6 a ramas in urma cu o rata din cazuta bauturi acuma normal ii ultima rata si urmeaza ca sa achit eu si rata neachitata in data de 15,dar problema este ca azi ma sunat de la banca ca vrea sa vb cu el ca este a nu stiu cata orara cand ma suna si vrea sa vb cu el si nu este si iam exiplicat frumos ca nu are telefon si am dat nr meu de telefon si a zis ca daca pana maine nu ia legatura cu el la telefon vine acasa personal si cu politia(ca eu am mintit la banca ca este nr lui de telefon si nu este de fapt nr lui si ca poate sa imi faca nu stiu ce si amenintari)dar doamna de la banca stia ca nu este nr lui de telefon.se poate sa vina acasa pt asa ceva si mai ales ca are o rata neachitata?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:34, 5 Noiembrie 2015
Se poate sa vina acasa rata nefiind achitata.

Politia nu are nimic a face in afara de situatia executarii silite. Si atunci vine impreuna cu executorul judecatoresc.

Care e problema pentru care nu vreti sa ia banca legatura cu bunicul?
este bat...bine aia stiu ca poate sa vina da pentru o rata neachitata de luna trecuta?
Cel/cea care v-au sunat nu știa ce vorbește. Poliția nu vine la ușă decât dacă un executor judecătoresc îi solicită sprijinul. Dacă veți plăti, chiar și cu întârziere, dar nu mai mare de 60 de zile, nu vor face nimic. Sunt obligați să sune clienții. Nu au voie să amenințe, dar sunt nepregătiți profesional și nu știu ce pot face și ce nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare am castig de cauza? silvica1 silvica1 :\"> Buna, Sunt noua pe acest forum si asi dori daca poate cineva sa-mi explice cum sta treaba cu aceste banci. Anul trebut am facut un imprumut la banca ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit marcmihaela marcmihaela buna seara, sotul meu lucreaza la o firma de transporturi cu carte de munca.dupa cum este practica celor mai multi din romania pe carta de munca are salariul ... (vezi toată discuția)