avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii - Parteneriat Public Privat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii - Parteneriat Public Privat

Bun ziua,

Mai devreme m-a rugat sefa sa ii caut anunturi de licitatii de parteneriat public privat pe SEAP si in jurnalul uniunii europene - - [ link extern ]

Eu nu am lucrat niciodata pe licitatii, de asta ocupandu-se o colega care acum este in concediu...

Unde sa caut pe e-licitatie? la ce rubrica? de unde stiu care proiect tine de Parteneriat Public Privat si care nu?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
cosmincebuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmincebuc , utilizator 14:07, 31 August 2011
Incercati la "oportunitati de afaceri"...sau rugati sefa sa va indrume, ce anume doreste (anunt de intentie...anunt de participare...solutii):
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
etc.

Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Va multumesc frumos pentru raspuns.

Momentan sefa este in sedinta, cred ca nici dansa nu stie exact ce trebuie cautat.
Problema mea este cum aflu daca o licitatie are si elemente de parteneriat public privat sau nu...

Pe Jurnalul Uniunii Europene vad ca sunt numai cele 19 anunturi, sa inteleg ca toate tine de parteneriat public privat?
Eu va sugerez sa incheiati discutia aici, deja este offtopic si va trebui stearsa.

Ok, la sugestia dvs. am sa inchei discutia. Imi puteti spune va rog insa, de ce considerati ca fiind off-topic discutia? (eventual pe un mesaj privat, daca sugerati sa fie inchis topic-ul)
Daca nu imi puteti raspunde puteti sa va abtineti, si nu sa faceti post-ari numai pentru rating.

Intrebarea tine de achizitii/licitatii si intrebam cum identific daca autoritatea contractanta solicita un parteneriat public privat sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog - pasi licitatie publica imobile proprietatea primariei remuss remuss Care sunt pasii ce trebue urmati pentru o licitatie publica a unor bunuri imobile proprietate privata a unitatii administrativ teritoriale (vezi toată discuția)
Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)
Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)