avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rezidentiat pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rezidentiat pe post

Buna ziua,

As dori sa stiu in ce masura pot pleca sa imi continui studiile in Franta tinanad cont de urmatoarele aspecte: imi desfasor activitatea ca medic rezident pe post,in sensul ca v-a trebui sa profesez(la sfarsitul celor 5 ani de rezidentiat) la spitalul judetean care ma plateste pe perioada rezidentiatului!
Problema ivita,care este de un romanism debordant,este ca nu stiu de la cine trebuie sa cer aprobare: am cerut Ministerului Sanatatii insa acestia m-au pasat spitalului judetean platitor....am fost la spitalul judetean insa acestia m-au trimis inapoi la minister,care mi-a spus ca fara o aprobare de la judetean nu imi aproba si reintors la judetean am primit raspuns ca nu e de competenta lor si ca trebuie sa ma duc la minister...

Va multumesc anticipat pt raspuns!











Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ovidiumdw, utilizator

Alte discuții în legătură

concediu de odihna Andreea C. Andreea C. Buna ziua. Sunt medic rezident angajat pe perioada nedeterminata la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie functionala ORL \"Dr Dan Hociota\",Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Cum obtin concediul de crestere a copilului diana03 diana03 buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea chestiune.In ultimul an mi~am insotit sotul in misiune externa de lunga durata,acum ma-m reintors in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma sprijiniti urgent cu un raspuns competent domnilor avocati. Lmihai56 Lmihai56 Sunt medic rezident an 5 angajat la un spital municipal din provincie( spital platitor) ,cu CIM(si anexe) perioada nedeterminata din 2010. spitalul angajator ... (vezi toată discuția)