Ma poate ajuta si pe mine cu raspunsul la intrebarea urmatoare:
Am o firma care ar vrea sa inchirieze legal jocuri (originale) de consola.
Este suficient ca prin simpla cumparare a lui sa am si dreptul de inchiriere sau asta se stabileste de catre importatorul jocului respectiv/distribuitor/publisher si se plateste alt pret ptr jocul respectiv?
Licenta de instalare este pentru un singur calculator sau mai multe, depinde cumva intelegeti cu producatorul. Sfatul meu este sa stabiliti si acest lucru cand cumparati jocurile respective.
Va multumesc pentru raspuns. Insa este vorba de niste jocuri pe consola a caror instalare nu este necesara pe un sistem.
As adauga urmatorul lucru, EULA de pe carcasa lor scrie in felul urmator:
"FOR HOME USE ONLY. This software is licensed for play on authorised ***** systems only. All unauthorized access, use or transfer of the product or its underlying copyright and trademark are prohibited {...}. RESALE AND RENTAL ARE PROHIBITED UNLESS EXPRESSLY AUTHORISED BY ****""
Presupun ca pin aceasta imi va trebui acordul scris a companiei respective.
Da asa este, va trebuie acordul titularului atat pentru inchiriere cat si pentru revanzare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Drepturi de autor poze
llukas
Am gasit pe internet site-uri care vand imagini dar nu iti ofera dreptul de a le imprima pe diferite obiecte pentru vanzare. Daca cumpar aceste imagini si le ... (vezi toată discuția)
Piraterie si soft
florinuss
buna ziua
sunt administratorul unei sali de net, am cumparat windows 11 buc home edition, am cumparat couter strike plus alte jocuri
in ianuarie 2006 mam ... (vezi toată discuția)