avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am-fost-citat-ca-intervenient-fortat-dupa-1-an-de-la-o-usoara-tamponare.

Am fost citat ca interveninent fortat pt o mica tamponare eu avand asigurare la Euroins si cel ku kre am fakt accident la Casco eu fiind vinovat pt neacordare de prioritate...am ajuns sa rezolvam pe cale amiabila si el sa`si faca masina pe asigurarea mea..toate bune si frumoase rezolvandu`se toate lucrurile pana sa primesc citatia aks..eu fiind din cta am fost somat sa ma prezint pe data de 28 octombrie la bucuresti....nu inteleg ce treaba am eu?ce sa caut eu?kiar nu ma pricep..va rog daca stiti ceva...va rog mult postati pe site` cum as putea scapa de asta?ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:56, 29 August 2011
Ce obiect are dosarul in care sunteti citat? Pretentii? Plangere contraventionala (a fost amendata si persoana cu care v-ati ciocnit)? Cine sunt reclamant si parat in acea cauza?
Nu este nimic de speriat , asa se procedeaza si nu sunteti obligat sa va prezentati. In instanta va trebui sa confirmati tot ce ati scris si in declaratia de la deschiderea dosarului de dauna. Acelasi lucru il puteti confirma si in scris catre instanta respectiva ca sa nu va mai deplasati pana la Bucuresti. Consultati daca vreti si un avocat din zona dv de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)