avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amendat Ratt
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amendat Ratt

Buna ziua... astazi am avut nefericita zi in care controlorul m-a coborat din autobuz pentru ca nu ajunsesem sa validez biletul. Unul din politistii comunitari mi-a luat datele( nume, prenume, locul, anul nasterii, adresa) dar nu mi-a intocmit nici un proces verbal si nici nu am semnat nimic. In acest caz, primesc amenda sau nu? vine prin posta acel proces verbal sau ce se intampla?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
LovaszRoxana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:47, 30 August 2011
da, veti primi prin posta amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzare cerere mita Valy76 Valy76 Situatia este urmatoarea: la un control in autobuz, am fost gasit cu cardul de calatorie nevalidat. Am coborat din autobuz impreuna cu un controlor, ulterior ... (vezi toată discuția)
Calatorie rat fara bilet craiova jongleur jongleur buna ziua. am fost depistat de catre \\"controlorii rat\\" craiova fara bilet in autobuz. care din urmatoarele nereguli sesizate de mine sunt intr-adevar ... (vezi toată discuția)
Problemă ratb bonzanel bonzanel Bună ziua, astăzi am urcat frumos într-un autobuz, dețineam un bilet iar în spate, erau două doamne angajate RATB (controlor / precizez că aveau ... (vezi toată discuția)