avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ca pfa pot detine echipament de munca neomologat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ca pfa pot detine echipament de munca neomologat?

in cadrul unui PFA poti detine un echipament de munca neomologat? si daca deti un astfel de echipament ce se intampla? va multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sau ii ronin4ro ronin4ro Buna ziua, Am si eu o intrebare. Detin un pfa. As dori sa mai deschid o alta activitate care nu are nici un fel de legatura cu prima. Pot sa mai deschid un ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand titularul are si calitatea de angajat mloredanaa mloredanaa Buna ziua, Daca esti angajat permanent al unei societati si detii si un PFA, trebuie platite contributii la casa de asigurari de sanatate? Am detinut un PFA ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa de mulți ani, și de curând am fost numit primar Deny23 Deny23 In caz ca deții un PFA de mulți ani, și de curând ai fost numit primar al unei comune, ce poți face cu acest PFA? De dizolvat nu se poate pentru ca exista ... (vezi toată discuția)