avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa sau ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa sau ii

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Detin un pfa. As dori sa mai deschid o alta activitate care nu are nici un fel de legatura cu prima. Pot sa mai deschid un pfa? Sau pot face ii? Am auzit un zvon ca daca desfasori mai mult de o activitate trebuie sa iti faci srl.
Va rog sa imi dati si mie un sfat despre cum pot desfasura aceasta a doua activitate fara sa deschid srl.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 10:25, 31 Iulie 2012
Buna ziua,
Nu poti sa detii decat un singur PFA .Se poate deschide un SRL, care poate avea mai multe obiecte de activitate.
Incercati la registrul comertului. Daca va uitati pe cerere de mentiuni(pe formular) o sa vedeti ca exista, in afara obiectului principal de activitate si destule randuri pentru activitati secundare de activitate. Daca nu se putea nu le puneau acolo.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare sau nu obiect de activitate? decizie interna? des des Am un SRL din 2006. Din cauza activitatii sezoniere pe care o desfasor vreau sa ma dezvolt pe partea de confectionare-vanzare produse textile in Romania si ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? pfa nu se poate?! sebisibiu sebisibiu Buna ziua. Am site-uri pe internet pe care castig bani prin publicitate. Am decis sa platesc impozitul. 1. Am fost sa deschid un PFA si mi s-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu mai multe activitati mariamem mariamem Buna ziua. As dori sa deschid un srl care sa aiba ca activitate comertul cu amanuntul cu flori. Dar pe aceeasi firma doresc sa desfasor si activitate de ... (vezi toată discuția)