Am un SRL din 2006. Din cauza activitatii sezoniere pe care o desfasor vreau sa ma dezvolt pe partea de confectionare-vanzare produse textile in Romania si strainatate. In actul constitutiv este prevazut un obiect de activitate principal si toate celelalte obiecte de activitate secundare in afara de jocuri de noroc, tigari si bauturi. Intrebarea mea este daca pt aceasta noua activitate din firma am nevoie de ceva hartii la mana sau doar o decizie interna?
Multumesc.
va rog sa detaliati de ce.. ea este cuprinsa in obiectele de activitate secundare. de asemenea si aceasta activitate este sezoniera... daca raspunsul este tot da rog sa-mi spuneti care sunt pasii pt a face asta. multumesc.
Asa se trec. Un obiect principal de activitate si restul secundare. Ca sa desfasurati activitate, va trebui sa autorizati obiectul de activitate trecut la secundare. Mergeti la Registrul Comertului si autorizati. Completati modelul 3 al declaratiei pe propria raspundere.
aceasta activare prin completarea declaratiei mai implica si alte hartii in sensul ca: societatea are doar sediu social si zero angajati la acest moment. poate fi folosit sediul social ca spatiu de productie avand in vedere ca activitatea e de volum mic? e nevoie de ale hartii? multumesc.
Pentru a putea desfasura activitatile mentionate aveti nevoie de urmatoarele documente:
- Cerere de inregistrare (formular tip ONRC)
- Declaratie Model 2 sau 3 pentru autorizarea activitatilor
- Copie CI
-taxe de registru
Actele sus mentionate se inregistreaza la ORC in vederea obtinerii autorizatiei.
Acte necesare
suciu_diana
Buna ziua,
care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma
ralukuutza
buna dimineata! am si eu o intrebare.vreau sa deschid o firma.in aceea firma vreau sa pun asa:cartele de telefon reincarcarbile,tractari auto,carcase si ... (vezi toată discuția)