avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere certificat calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere certificat calificare

Am un angajat care a efectuat in Spania un curs de calificare sustinut cu fonduri europene, in urma caruia i s-a eliberat un certificat.
a. Pentru recunoasterea certificatului, este necesara traducerea legalizata a acestuia (este in limba spaniola) ?
b. Pot sa angajez aceasta persoana pe functia recunoscuta prin acest certificat, direct in baza certificatului ? Sau este necesara obtinerea echivalarii la organismul de stat abilitat (presupun Ministerul Muncii) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 31 August 2011
Cereti-i legalizarea la notar si le-ati facut pe toate!:fight:
consilierjr a scris:

Cereti-i legalizarea la notar si le-ati facut pe toate!:fight:

Chiar asa ? ... atunci nu vad rostul Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerul Educatiei ..

@ tudfamily
Trebuie sa mearga mai intai la institutia de mai sus sa i se recunoasca acea diploma de calificare si apoi il puteti angaja pe acea functie ...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Legalizare diplome studii obtinute in afara romaniei Pink_Martini Pink_Martini Pe site-ul Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor http://www.cnred.edu.ro/ la Echivalarea diplomelor de doctorat scrie \"#Diploma ... (vezi toată discuția)
Un atestat pentru paza este valabil si in spania ? nicutuduriu nicutuduriu Buna seara , as dori sa ma ajutati intr-o mica problema . As dori sa stiu daca un atestat pentru paza obtinut in Romania este valabil si in U.E. , mai precis ... (vezi toată discuția)