avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto handicap

Buna ziua . Am o masina sh si as dori sa stiu daca o pot inmatricula cu gradul meu de handicap( grad 1 grav definitiv) .Specific ca nu am nevoie de echipamente speciale deoarece nu am probleme locomotorii sau ceva de genu... Se poate evitata Taxa de prima inmatriculare si daca da cum ar trebui sa procedez.. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: axylex , utilizator 21:13, 31 August 2011
Pentru a putea inmatricula masina pe numele dvs,trebuie sa intruniti conditiile legale sa puteti conduce autoturisme pe drumurile publice
Detaliati afectiunea
Taxa de prima inmatriculare nu se aplica in cazul autoturismelor cu cutie automata
Autoritatea care se pronunta daca autoturismul poate fi condus de persoana cu handicap si care dispune inmatricularea pe numele persoanei cu handicap este RAR
Sunt cu grad de handicap 1 grav definitiv (hiv),am permis auto de 3 ani, nu am mai inmatriculat alte masini in romania... ce conditii ar mai trebui intocmite...masina e normala....multumesc de raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
axylex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pe persoana cu handicap postiga postiga daca vreau sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care e persoana cu handicap locomotor (cel mai mare grad posibil) mai platesc taxa de timbru? Iar ... (vezi toată discuția)
Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)