avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu opc-ul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu opc-ul

Va rog din suflet sa-mi raspundeti pana unde merg atributiile opc-ului?asta in conditiile in care am primit de la ei un raspuns de genul:agentul economic nu a fost gasit,nu a raspuns invitatiei noastre,de aici mai departe va trebui sa va adresati politiei.Ce ma sfatuiti sa fac?cand am fost la politie,acestia m-au trimis la opc.Cine imi rezolva si mie problema?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:35, 31 August 2011
Va adresati in scris politiei si anexati raspunsul de OPC. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca a virat banii mei in alt cont decat am cerut eu anitsirc anitsirc Buna ziua! supun atentiei dvs. urmatoarele, si va rog sa ma ajutati sa rezolv cat de urgent posibil, altfel risc sa fiu exmatriculata de la master pentru ... (vezi toată discuția)
Factura nesemnata de emitent angelynna angelynna Buna ziua, Am primit o factura nesemnata de emitent. Exista un temei legal prin care aceasta factura sa fie anulata? (vezi toată discuția)
Taxe lunare abuzive ptr asistenta tehnica - furnizor gaze & energie ... tomaion tomaion Va salut De aproape 2 luni ma zbat sa conving amiabil furnizorul de gaze si energie electrica sa inceteze sa mai factureze asa zisa \"Enel asistenta lunara\", ... (vezi toată discuția)