avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare indemnizatie crestere copil

as dori sa stiu daca as avea drept la indemnizatie de crestere a copilului in situatia in care am terminat facultatea, in prezent sunt la master, dar nu lucrez nici unde astfel ca nu am carte (contract) de munca.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:53, 1 Septembrie 2011
Legea cere drept conditie frecventarea, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studentele la zi din universitatile particulare beneficiaza de indemnizatia pentru ccc? petronela16 petronela16 Buna ziua! sunt studenta la zi dar la o facultate particulara acreditata,vreau sa stiu daca primesc indemnizatia pentru copil? sunt in anul 2 si sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Beem Beem Am terminat facultatea anul acesta cu licenta in septembrie, iar acum sunt insarcinata. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie luanduse in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului MOLDOVAN MIRELA MOLDOVAN MIRELA Buna ziua Am si eu o nepoata de 17 ani eleva si acum este insarcinata. Ma interezeza daca poate beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului si care ... (vezi toată discuția)