avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Solutie proces cu firma de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Solutie proces cu firma de asigurari

Buna ziua . Am o problema de interpretare si v-as ruga mult sa ma ajutati. Am avut un accident de masina , accident in lant pe gheata, si am fost declarata de catre politist vinovata . Drepturmare am inmanat asigurarea celor 4 pagubiti. Asiguratorul a decis ca sunt vinovata numai pt 2 dintre cele 4 masini lovite si nu le-a platit daunele. Unul dintre pagubiti a intetat proces civil atat mie cat si societatii de asigurari . Dupa mai bine de un an de la deschiderea procesului am gasit urmatoarea solutie data pe siteul Judecatoriei Constanta : ''Solutie: Admite in parte cererea Admite cererea reclamantei ........ in contradictoriu cu pârâta S.C. ...............S.A. ''. As vrea sa stiu cum sa interpretez aceasta solutie. Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:05, 3 Septembrie 2011
au obligat asiguratorul sa plateasca daunele si implicit dvs sunteti exonerata de raspunderea civila.
Va multumesc frumos pentru raspunsul rapid. M-am linistit !
~ Conținut șters la cerere ~
matahachiro a scris:

au obligat asiguratorul sa plateasca daunele si implicit dvs sunteti exonerata de raspunderea civila.

Daca s-ar fi intamplat asa, asiguratorul nu mai putea fi obligat sa plateasca daunele si ca urmare altcineva trebuia sa fie stabilit ca vinovat de producerea accidentului.

greseala mea - am vrut sa spun ca nu trebuie sa achite despagubirea ci ca asiguratorul o va face in locul sau. m-am exprimat aiurea.

Alte discuții în legătură

Datin judecata chiar daca am asigurare auto rca costin23 costin23 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva saptamani si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna ... (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamare corporala prin accident rutier. polita asigurare Mihaela Enache Mihaela Enache in noiembrie 2009 s-a produs un accident rutier. soferul a fost scos de sub urmarire penala pt vatamarea corporala a unui biciclist, retinandu-se culpa ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul meu nu vrea sa plateasca dauna unui accident rutier smacicas smacicas Buna seara! am si eu o nelamurire. Am avut un accident de circulatie anul trecut in martie in care eu am fost vinovat, am hotarat impreuna cu pagubitul sa ... (vezi toată discuția)