avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... A.N.R.P
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

A.N.R.P

Buna ziua, am o sentinta civila legalizata si investita cu formula executorie impotriva A.N.R.P. care ne cere aceasta sentinta in original insa daca ei nu o pun in executare , vreau sa apelez la executor care si el imi cere sentinta in original.va rugam sa-mi spuneti cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: CA Camelia TUGUI , Avocat 14:20, 12 Septembrie 2011
nu au dreptul sa obtina titlul executoriu in original in lipsa executarii INTEGRALE a obligatiei prevazute de aceasta.
Nu predati titlul executoriu in original nimanui, cu exceptia executorului.
multumesc, insa eu ce depun de la tribunal?pot sa fac o copie obisnuita? notariatul nu legalizeaza acte de la tribunal
O Copie legalizata de catre instanta
Depuneti la ANRP o sentinta legalizata de catre instanta si la executorul judecatoresc sentinta investita cu formula executorie in original.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare titlu executoriu clavia clavia Debitorul se afla in posesia unui titlu executoriu(sentinta civila def si irev investita cu formula executorie), inscris pe care se mai afla si stampila si ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)