avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proba in dosarul de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proba in dosarul de divort

asi avea informati ca sotul inainte de divort cu cava timp ar fi fost cu amanta in strainatate cu avionul pot sa aflu date despre cind a fost luat bilet de avion daca este liber aces la asfel de informati din partea companilor airiene din ROMANIA si mar ajuta la proces faptul ca avea relati cu alte partenrea si cheltuia bani in diferite excursi si eu stateam cu copilul acasa fara sa stiu ca umba in strinatate mintinduma mereu ca mergi la diferite cursuri de formare profesionala sau alte interptetari si cheluia bani in diferite excursi se poate afla daca situ destinatia unde a aplecat ; cumpararea unui bilet de avion am inteles ca se face pe baza de buletin sau pasaport, la fel si rezervarile. aceste date sunt confidentiale sau acesibile ca informati, in situti ca suntem casatoriti legitim acum in divort pe rol si in cazul in care mair fi utile pentru aparare in procesul de divort carea sunt caile de rezolvare in acesta situatie cum pot obtine aceste informati Va multumesc !!
Eu cred ca va complicati inutil.
Nu veti reusi nimic.

Limitati-va la motive de divort care pot fi dovedite.
Vorbiti cu avocatul dvs. pentru motivarea si dovedirea actiunii de divort.
Va ajuta orice proba care ar putea sa demonstreze infidelinatea sotului dvs fata de caminul conjugal.
Instanta de judecata va aprecia la rigoare toate informatiile sub aspect scriptic pe care le veti putea la dispozitia magistratului instrumentator al cazului de speta, pana la urma totul este sa impresionati instanta care va va judeca actiunea de divort.
cel mai bine dovediti cu martori infidelitatea
asa cu avionul puteti lua orice informatie ca a mai fost o femeie in avion,de fapt au fost mai multe..care e cu el?

pe cand un martor...spune ce a vazut si conteaza enorm

succes
Nici o companie de zbor nu o sa va furnizeze astfel de informatii, ele nu sunt publice si la indemana oricui. Si daca vreuna dintre aceste companii face acest lucru, sotul dvs. are motive sa-i cheme in judecata pe acestia, din aceste motive nu veti reusi sa aflati mai nimic, nu se risca nimeni.
Si presupunand ca aflati totusi ceva, cum a spus si cineva mai sus, faptul ca a calatorit cu o femeie nu demonstreaza o eventuala infidelitate..

Alte discuții în legătură

Divort simplu si totusi complicat contralaura contralaura Buna ziua, am o intrebare privind martorii de la divort si anume: sunt despartita in fapt de sotul meu din 2007, martorii care ar putea sa fie prezenti la ... (vezi toată discuția)
Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. cum ... Mina84 Mina84 Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. Cum as putea obtine desfacerea casatoriei in conditiile in care sotul refuza divortul amiabil. Nu am ... (vezi toată discuția)