avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de langa mine nu-mi semneaza pentru centrala!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de langa mine nu-mi semneaza pentru centrala!!!

Vreau sa-mi montez centrala termica individuala...vecinii de pe coloana cel deasupra si cel dedesubt au semnat pe formularul tip pentru debransare, dar nemernicul de langa mine refuza pur si simplu 9l-am imbiat si cu bani si degeaba) presedinta blocului imi semneaza dar calorul cere si semnatura lu' asta de langa mine...ce dreq fac in cazul asta? Eu pot sa o fac pe naspha dar daca ma da dobitocu in judecata?
Cel mai recent răspuns: cypry75 , utilizator 18:59, 4 Septembrie 2011
Actionati-l in judecata sau convocati-l la un mediator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
ContSters103772, utilizator
Dap dar anula asta nu ma voi mai debransa pana dureaza medierea sau instanta...termenul limita parca este 15 septembrie pentru depunerea cererilor!!!
Îi puteti cere si despagubiri materiale pentru prejudiciul cauzat, reprezentand diferenta dintre cuantumul cheltuielilor pentru caldura pe care le veti plati si cele pe care le-ati fi platit daca ati fi avut centrala instalata.
aceeasi problema am avuto si eu cu o vecina in urma cu cativa ani si anul asta am rezolvat problema fara semnatura ei si legal uite ce ai de facut .............. in fiecare camera unde ai calorifer schimbi caloriferul vechi cu unul nou de un element apoi mergi la CET le faci o cerere in care soliciti inventarierea corpurilor de incalzit de la tine din apartament acolo platesti o taxa iar in maxim 10 zile vine o persoana de la CET si iti face inventarierea corpurilor de incalzit, completeaza niste acte iar in maxim 2 saptamani vei primi o recomandata cu suprafata radianta atat tu cat si administratorul care s-ar pute sa-ti zica ca nu a primit scrisoarea cum a fost in cazul meu asa ca te sfatuiesc sa faci o copie xerox si sa io dai tu . In baza acelei suprafete radiante administratorul tre sa-ti calculeze caldura in caz contrar il actionezi in instanta, El o sa-ti zica ca tre sa platesti 10- 20 -30% din nu stiu ce cota refuza categoric si cere ca toti locatarii sa-si faca inventarierea ceea ce sunt convins ca nu vor + ca tu nu esti debransat de la sistemul central de caldura ci ti-ai redus suprafata radianta eu am avut inainte 9 m2 suprafata radianta iar acu am 0,75 m2 suprafata radianta. Spor la treaba
Alimanescu George a scris:

Îi puteti cere si despagubiri materiale pentru prejudiciul cauzat, reprezentand diferenta dintre cuantumul cheltuielilor pentru caldura pe care le veti plati si cele pe care le-ati fi platit daca ati fi avut centrala instalata.

este o vorba a romanului ,, pana la Dumnezeu te mananca sfintii ,, lui ii trebuie o solutie acum nu actionari in instanta , bani cheltuiti pe holurile tribunalului si timp pierdut solutia mea e cea mai buna si usor de rezolvat si cu costuri mici

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de energie termicã între consumatorii din imobilele de tip condominiu horasg horasg Buna ziua. Stau intr-un apartament cu trei camere, al unui bloc cu 5 scari si 4 etaje. In bloc nu exista repartitoare. Eu si inca 40 (din cele 100 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza suprafata radianta? mirelademian mirelademian Va rog sa ma ajutati. Vreau sa stiu cum se calculeaza suprafata radianta. Asociatia imi spune ca depasesc suprafata radianta permisa apartamentului meu cu 39%. ... (vezi toată discuția)
Calorifereapartament bloc carmenstefania carmenstefania buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca exista vreo reglementare legala in ceea ce privesc caloriferele de apartament, montate initial conform unui proiect de ... (vezi toată discuția)