avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen nerespectat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen nerespectat

buna seara, ce pedepse sau sanctiuni risca o firma care are un anumit cod caen dar care presteaza activitati ce nu au nicio legatura cu acesta?
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 23:14, 3 Septembrie 2011
LA UN EVENTUAL CONTROL( MAI ALES DACA AVETI CIFRA MARE DE AFACERI) TOATE FACTURILE EMISE SI PRIMITE CARE PRIVESC ACTIVITATEA PENTRU ACEL COD CAEN , VOR FI TRANSFORMATE DE ORGANELE DE CONTROL IN TVA DE PLATA SI CHELTUIELI NEDEDUCTIBILE ( ADICA UN IMPOZIT PE PROFIT MARIT) .
SI AR PUTEA SA VA INCADREZE SI LA EVAZIUNE FISCALA . DEPINDE..
este vb de o societate care are caen 47...,comert cu amanuntul.dar acolo este fast food,cofetarie,restautant,toate la un loc.in 50 m este si spatiul de servire si cel de productie.se produce...orice de la sendwiciuri la torturi de nunta.pt care stiu eu ca ar trebui cu totul alt caen.multumesc
crina67 a scris:

este vb de o societate care are caen 47...,comert cu amanuntul.dar acolo este fast food,cofetarie,restautant,toate la un loc.in 50 m este si spatiul de servire si cel de productie.se produce...orice de la sendwiciuri la torturi de nunta.pt care stiu eu ca ar trebui cu totul alt caen.multumesc

ati vazut CUI si activitatea principala dar certificatul constator este dovada autorizarii activitatii de fast food, patiserie nu pot fi toate in CUI.se consfisca veniturile nici vorba de evaziune plateste impozite administratorul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
imi cer scuze,care venituri se confisca?si inteleg ca acasta activitate ar trebui evidentiata in autorizatia de la dsv.ceea ce nu exista.

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)