avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen nerespectat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen nerespectat

buna seara, ce pedepse sau sanctiuni risca o firma care are un anumit cod caen dar care presteaza activitati ce nu au nicio legatura cu acesta?
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 23:14, 3 Septembrie 2011
completati-va obiectul de activitate la ONRC,cu activitatile pe care le desfasurati si sunteti in regula,dureaza 2-3 zile,in cazul in care aveti un control va confisca toate incasarile din activitatea ce nu este inscrisa la ONRC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)