Buna ziua,
V-as ruga sa imi spuneti daca in conditiile actuale, se mai acorda subventie la energia termica pentru studenti. Mentionez ca am un copil student in Bucuresti, la o facultate de stat, care nu primeste bursa, care actualmente sta cu chirie intr-o garsoniera. Eu lucrez in administratia publica, ca personal contractual si sunt unic intretinator al acestuia. In conditiile in care raspunsul este afirmativ, v-as ruga sa imi spuneti concret ce acte ar trebui sa contina dosarul pentru solicitarea subventiei la energia termica.Va multumesc anticipat si va urez toate cele bune.
Cu stima,
Ajutorul pentru caldura (nu subventie) este acordat si chiriasilor, cu conditia sa aiba contract de inchiriere legal, inregistrat la fisc.
Daca sunteti in aceasta situatie va puteti interesa direct la administratorul blocului unde locuieste copilul dv. pentru ca el, acest administrator, va strange toate declaratiile solicitantilor de ajutoare pentru caldura si o data cu ele si actele necesare.
Necesarul de acte vine de la primarie o data cu instiintarea despre alocatii la fiecare asociatie de proprietari.
Subventie de 50%
STARGATE1
Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias !
Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)