avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Am si eu o dilema. In HG 500/2011 pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta a salariatilor se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator. Nu se specifica, ca acea persoana ar trebui sa aibe curs de resurse umane. Stie cineva daca este obligatoriu ca o societate care are peste 20 salariati este obligatoriu sa aibe un angajat pe resurse umane, care sa se ocupe atat de REVISAL cat si de tot ce tine de resurse umane?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 5 Septembrie 2011
Aceeasi problema o am si eu ...plus
cum se procedeaza daca vreau sa depun Revisalul pentru mai multe firme ...nefiind angajata la nici una dintre acestea. Trebuie neaparat sa-mi fac PFA? sau poate administratorul societatii sa nominalizeze acea persoana care sa completeze si sa transmita Revisalul printr-o decizie ?

Multumesc
piscine@sperantaclub.ro a scris:

Am si eu o dilema. In HG 500/2011 pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta a salariatilor se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator. Nu se specifica, ca acea persoana ar trebui sa aibe curs de resurse umane. Stie cineva daca este obligatoriu ca o societate care are peste 20 salariati este obligatoriu sa aibe un angajat pe resurse umane, care sa se ocupe atat de REVISAL cat si de tot ce tine de resurse umane?

Nu exista asemenea obligativitate.
ASKIM3GET a scris:

Aceeasi problema o am si eu ...plus
cum se procedeaza daca vreau sa depun Revisalul pentru mai multe firme ...nefiind angajata la nici una dintre acestea. Trebuie neaparat sa-mi fac PFA? sau poate administratorul societatii sa nominalizeze acea persoana care sa completeze si sa transmita Revisalul printr-o decizie ?

Multumesc

Fie va faceti PFA , fie va angajati cu c.i.m. la acele societati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate completa in revisal? Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Persoana care va completa Revisa-ul incepand cu 1 august trebuie sa aibe curs de inspector resurse umane?? Multumesc (vezi toată discuția)
Revisal camicami camicami Cat de important este sa apelam la o persoana calificata in resurse umane incepand cu 01.08.2011 , chiar daca HG.500/2011 nu mai prevede acest lucru ca fiind ... (vezi toată discuția)
Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)