avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Exemple de implicare a avocatului in deschiderea spre ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Exemple de implicare a avocatului in deschiderea spre normalitate

Sunt de parere ca exemplul avocatului Florin Kovcs este demn de urmat.

[ link extern ]

Propun o colectie de link-uri cu asemenea exemple date de utilizatorii avocanet.
sau
Prezentari personale de spete castigate in instanta care ne dau confort sufletesc

Personal consider ca avocatul este cheia spre mai binele societatii noastre.
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 08:56, 2 Noiembrie 2008
E bună tema şi foarte interasant articolul!
Astazi o stire de pe TVR 1, privind modul agresiv de comportament pe drumurile publice, alatura Bucurestiul de evenimentul similar pretrecut la Timisoara si mentionat in articolul opinia Timisoarei.

Uman e foarte grav ca la Timisoara a murit un tanar si prietena lui a supravietuit cu leziuni grave accidentati pe trotuar de un Ferari in actiune ( cu multi cai putere ).

Dar tot atat de grav este ca organele Politiei Rutiere pot fi agresate verbal si fizic de posesorii de masini "bengoase" ( cum plastic se exprima tinerii de astazi ) vede o tara intreaga evenimentul si sunt sanctionati conform legii cu o amenda. De fapt cred ca prezentarea suna cam ca la o invitatie publica de genul: "Hai fratilor incercati caii putere ai masinilor pe care le conduceti pe drumurile publice, parcati unde va "taie capul" pe spatiu verde sau mai frumos pe linia de tramvai si veniti dupa o ora jumatate, ca noi conform legilor in vigoare tot nu avem ce va face".

Probabil ca politistii si-au spus in sinea lor: Nu stii in "cainele cui dai" si s-ar putea sa avem probleme. Si au procedat "elegant si discret".

Daca priveste cineva pe canalele de stiri vest europene si americane in inima democratiilor cu "traditie" stie cum procedeaza politia in astfel de cazuri.

Vorba unui politician ( nu imi mai aduc aminte cine ca am auzit-o intro discutie si nu in direct ).
Noi construim o democratie originala.

In fond si la urma urenmei traim intro societate democratica pentru unii si periculos de tiranica pentru altii care au sarcini de control al derapajelor sociale.

Dintre cei ce fac legile a auzit cineva de "confiscarea masinii" pentru abateri cu nivel ridicat de periculozitate ?
Stie cineva ca in america democrata depasirea vitezei peste o anumita limita atrage dupa sine confiscarea masinii indiferent de "pozitia" proprietarului ( vedeta sau odrasla cu fite ) ?

Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane
Nicolaie Ciobotaru a scris:

Dintre cei ce fac legile a auzit cineva de "confiscarea masinii" pentru abateri cu nivel ridicat de periculozitate ?
Stie cineva ca in america democrata depasirea vitezei peste o anumita limita atrage dupa sine confiscarea masinii indiferent de "pozitia" proprietarului ( vedeta sau odrasla cu fite ) ?

Nu cred ca intereseaza pe cineva din parlament sau guvern :hammer:. Ei au mandat 4 ani pentru a-si sporii afacerile si conturile bancare.:foottap:
Noi construim o democratie originala.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2008
ContSters42967, utilizator
Nicolaie Ciobotaru a scris:

Astazi o stire de pe TVR 1, privind modul agresiv de comportament pe drumurile publice, alatura Bucurestiul de evenimentul similar pretrecut la Timisoara si mentionat in articolul opinia Timisoarei.

Eu as merge cu lozinca:
SOFERI VIATA ARE PRIORITATE.:help:
In ultima vreme soferii nu constientizeaza ca masina pe care o conduc poate sa ne ia persoana pe care o iubim cel mai mult, sau o poate lasa invalida pe viata.X-(
Cum pot trai acesti soferi inconstienti?:hammer:
=D>Ideea este buna si plusez mai mult Sustin teza de a face un topic exclusiv cu sucese avocatiale si spete confortabile in care colegii nostrii s-au facut remarcati in diferite situatii sociale si judiciare ,
Trebuie sa sprijinim intotdeauna initiativele si succesele individuale ale colegilor nostri pentru ca de noi impreuna depinde prestigiul profesiei noastre !B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar putea fi distinctia juridica dintre democratie, meritocratie si cretinocratie? ContSters184021 ContSters184021 Subiectul mi-a fost sugerat, ca nuanta, de o prietena de pe av-net. Nu-i divulg identitatea. Dragi prieteni, va provoc sa comentati acest subiect, al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima ... Luciann27 Luciann27 Buna ziua, Am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima banda, pasagerul din dreapta fata a deschis usa si a atins o motocicleta aflata in miscare ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre edd - electronic direct democracy? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. Lasciate ogne speranza, voi ch\'entrate[/b]Politologul Sheldon Wolin a inventat termenul \\"totalitarism inversat\\" pentru a descrie o societate in ... (vezi toată discuția)