avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului - muncitor necalificat confectii textile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului - muncitor necalificat confectii textile

va rog frumos sa-mi dati si mie un model de fisa de post pt.muncitor necalificat in domeniul confectiilor textile imi trebuie urgent in seara asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 6 Septembrie 2011
marinaalina a scris:

va rog frumos sa-mi dati si mie un model de fisa de post pt.muncitor necalificat in domeniul confectiilor textile imi trebuie urgent in seara asta va multumesc

Vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post "operator xerox" nicolaes02 nicolaes02 Daca are cineva un model sau chiar o fisa de post pentru \"operator xerox\" i-as fi foarte recunoscator. Ma intereseaza in mod special atributiile postului. Va ... (vezi toată discuția)
Fisa post inginer confectii textile cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o fisa post pentru inginer confectii textile.. Multumesc (vezi toată discuția)
Fisa postului cod cor 932906 edua20 edua20 Va rog sa ma ajutați cu Fisa postului- Muncitor Necalificat la Asamblarea Montarea Pieselor -COD COR 932906 și Model de evaluare a salariatului ... (vezi toată discuția)