avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Drepturi politist proximitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Drepturi politist proximitate

buna ziua,am si eu o intrebare.... un politist de proximitate are dreptul legal de a cere contractul de inchiriere? (imobil) va multumesc

Acest politist de proximitate trebuie, printre multe altele:
"-sa cunoasca foarte bine teritoriul si populatia deservita din zona de responsabilitate si sa fie cunoscut si apreciat de catre membrii comunitatii respective;
-sa stie sa anticipeze si sa previna dificultatile potentiale ce pot sa apara in randul unei comunitati ;
- sa raspunda mai bine asteptarilor populatiei privind cresterea gradului de siguranta civica si a increderii membrilor comunitatii in institutia politiei".
Consider ca este indreptatit, ca pe langa alte acte, sa poata cere intro anumita imprejurare si un contract de inchiriere.
Cu respect, Sorin Farcas.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
Sorin Farcas, Consilier juridic
considerati ,dar nu sunteti sigur......din cate stiu eu are dreptul doar la actul de identitate si sa urmareasca daca este trecut in cartea de imobil.
Poate solicita sa vada si contractul de inchiriere pentru a se asigura ca locuiti in respectivul spatiu cu titlu locativ.
nu este deajuns sa se uite in cartea de imobil a administratiei
si daca i sa prezentat si contractul facut cu agenta imobiliara ,tot nu este de-ajuns doreste si contractul de la fisc .I sa dat si nr de inregistrare de la fisc ,daca doreste sa se lamuresca sa se duca singur la fisc ....eu nu cred ca am nici o obligatie sa arat unei persoane care nu mi-a aratat nici un act care sa dovedeasca ca este politist. doar sa prezentat verbal si era si in civil.credeti ca am vreo obligatie?

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Chiriasii pr_ioana22 pr_ioana22 ce acte trebuiesc depuse la asociatia de propietari daca sunt chirias si ce consecinte suport daca nu depun actele respective (vezi toată discuția)
In legatura cu contractul de inchiriere. MadaTMG MadaTMG Mi-a expirat buletinul, eu nu am casa mea. Daca iei o casa de la o agentie imobiliara cu contract legal ,tu iti poti face buletinul,sau nu?Sau tre buie sa ... (vezi toată discuția)