avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... activitati recrutare pe intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

activitati recrutare pe intreprindere individuala

Buna ziua,
am infiintat o intreprindere individuala cu CAEN 7830 Servicii de furnizare si management a fortei de munca. Doresc sa va intreb daca pot incheia un contract cu o firma de recrutare si sa furnizez candidati pentru proiectele lor si daca traducerea in fapt a acestui cod CAEN este legata de incheierea de contracte cu angajatorii si gasirea candidatilor potriviti pentru ei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:52, 9 Septembrie 2011
7810 este codul caen pentru recrutare, selectie si interviu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)
Cod caen - activitati resurse umane si salarizare rucsy1992 rucsy1992 Buna ziua. Care este cel mai potrivit cod CAEN pt infiintare PFA - Resurse umane si salarizare? 7830 Alte servicii de furnizare a fortei de munca 7810 ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este nevoie? Mihai.Deac Mihai.Deac Buna ziua, as avea si eu o intrebare:ce cod CAEN este nevoie pentru activitatea de aducere personal lucrator din Asia pentru firme românești ?este ... (vezi toată discuția)