adriantot a scris:
Daca avem cumva acelasi furnizor de gaze sau furnizorul dumneavoastra de gaze isi desfasoara activitatea la fel ca furnizorul nostru de gaze, inseamna ca administratorul si conducerea asociatiei diumneavoastra nu are de lucru si se scarpina sa-si faca singuri buba.
In zona noastra orice proprietar sau consumator final de gaze, atunci cand are vreo suspiciune ca exista scurgeri de gaze, da telefon la dispecerat si in cateva minute se prezinta cineva de la gaze, verifica...
Fara ca cineva sa sesizeze ceva, odata la doi ani, o echipa a furnizorului anunta prin afisare ca incepand cu data de ..., intre orele..., se face verificare instalatiilor de gaz din fiecare apartament.
Proprietarii trebuie sa permita accesul, sa prezinte documentele centralei proprii, contractul de service.... Se constata, se verifica daca exista scapari, scurgeri de gaze... si se incheie un proces-verbal.
Costul acestei verificari este public si egal pentru toate apartamentele, scarile, blocurile si probabil localitatile din aria furnizorului nostru si apare pe factura de gaze din luna urmatoare sau separat. Dar este aceeasi firma si nu alte firme...
Asociatia de proprietari, administratorul, presedintele nu au nimic de a face cu aceasta actiune, piutand, eventual sa dea relatii despre cei care nu lociesc, chiriasi, telefoane...
Ati inteles oarecum situatia.
Dar, nu ati atins problema ridicata de mine, anume faptul ca firma care a efectuat verificarea, nu a verificat corect d.p.d.v. tehnic.
Mai clar, firma a intrat la mine in apartament si a constatat scapari de gaze.
Eu nu am crezut, am chemat o alta firma, care nu sesizat scapari de gaze.
Ambele firme sunt autorizate ANRE si agreeate de distrigaz.
Care din ele are dreptate?
Mai clar de atat chiar nu stiu sa explic ....