avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor!!!

Va rog sa ma ajutati cu motive de preschimbarea termenului de judecata pe dreptul muncii pentru o concediere fara reintegrare, motive in afara celor prevazute de art 286 C.M. Reclamantul are un contract de leasing facut cu 1 luna inainte de concediere dar nu cred ca va fi luat in considerare de catre instanta, vreau preschimbarea termenului care e pe 11.01. 2013 mi se pare bataie de joc. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 8 Septembrie 2011
mihaela farmus a scris:

... vreau preschimbarea termenului care e pe 11.01. 2013 mi se pare bataie de joc.

1. Chiar ca este o bataie de joc din partea Tribunalului!
2. Cred ca magistratii vor sa demonstreze ca au dreptate cand spun ca au probleme administrative mari, si ii cred, dar sa nu o faca pe spinarea contribuabilului (justitiabilului) care si asa va sta fara venit pana incepe procesul si apoi pana se judeca litigiul.
3. Asemenea magistrati nu sunt oameni, nu au suflet. :tomato:
mihaela farmus a scris:

Va rog sa ma ajutati cu motive de preschimbarea termenului de judecata pe dreptul muncii pentru o concediere fara reintegrare, motive in afara celor prevazute de art 286 C.M. Reclamantul are un contract de leasing facut cu 1 luna inainte de concediere dar nu cred ca va fi luat in considerare de catre instanta, vreau preschimbarea termenului care e pe 11.01. 2013 mi se pare bataie de joc. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

1. Nu cred ca instanta va tine cont de incheierea acelui contract de leasing

2. Pentru preschimbarea termenului , intr-adevar, puteti invoca prevederile Codului Muncii ... preschimbarea termenului de judecata acordat initial se face in temeiul dispoz. art. 153 alin. (3) din C.proc.civ., care stipuleaza: „termenul luat in cunostinta sau pentru care au fost trimise citatiile nu poate fi preschimbat decat pentru motive temeinice si cu citarea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene pe fond funciar LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului ... (vezi toată discuția)
Termen cerere preschimbare termen judecata nirosiahim nirosiahim Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care este termenul in care poate fi depusa cerere preschimbare termen judecata. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cerere de abtinere - urmatorul termen peste un an AmaliaSl AmaliaSl Buna ziua, Avem un proces in derurale la judecatoria Cornetu pentru restabilirea dreptului de proprietate pe vechiul amplasament a unei suprafete de 3 700 ... (vezi toată discuția)