avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cnadr
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cnadr

BUna. citind mai multe topicuri in legatura cu accidentele provocate masinii pe drumurile publice de catre marile gropi din carpsabil, am dat in judecata primaria unei comune in interiorul careis s-a produs accidentul. azi m-a sunat primarul sa imi spuna ca el nu e competent. ce ma fac? o fi asa? sigur nu e cnadr competenta in aceasta actiune?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:11, 11 Septembrie 2011
In interiorul unei comune putem avea drumuri nationale, drumuri judetene sau drumuri comunale ... trebuie vazut cui apartine artera cu carosabilul deteriorat si abia apoi puteti emite pretentii catre administratorul drumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acident rutier grav datorat unei gropi in carosabil Ionatan Ionatan Acidentul s-a datorat unei gropi cu adancimea de 1 metru si cu o diametru aproximativ tot de un metru. Aceasta groapa se afla banda de circulatie (in mijloc) ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Responsabili pagube datorate gropilor din asfalt Ivico Ivico Buna ziua, puteti sa-mi spuneti cine poate fi tras la raspundere pentru daunele sau accidentele datorate gropilor din strazile din Bucuresti? Primaria ... (vezi toată discuția)