avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... noul cod
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

noul cod

Unul dintre soti a introdus actiune de divort in care a cerut ca cei 2 copii minori sa fie incredintati celuilalt sot, cerand un program de vizitare. Termenul care s-a dat este in ianuarie 2012 (intre timp intra in vigoare noul cod). Cand ne vom prezenta in ianuarie, poate sa isi schimbe cerintele si sa ceara custodie comuna?
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 15:12, 9 Septembrie 2011
Ar trebui sa se aplice tot actualul cod pentru ca a depus cererea inainte de a intra in vigoare noul cod. Va putea oricum sa ceara custodia comuna.
puteti cere preschimarea termenului de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod ContSters212874 ContSters212874 In ceea ce priveste custodia, (divortul are termen de judecata dupa intrarea in vigoare a noului cod civil),s-a cerut incredintarea minorului catre unul din ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Orele de vizita(dupa divort) anaida_cristina anaida_cristina Ce se intampla daca nu respect programul de vizita pt ca tatal sa isi vada copilul,stabilit de judecator in urma unui divort.Eu am obtinut custodia copilului ... (vezi toată discuția)