buna ziua,pentru a dovedii fapta de lovire art 180cp,se accepta doar martorii oculari cei care au vazut cind am fost lovit,sau si cei care m.au vazut fugind sau ce probe se mai accepta??certificat medico legal am obtinut(5 zile de ingrijire)...sunt persoane care au abservat comiterea infractiunii dar la unuii le este teama ,alti nu vor sa se implice..cum se poate dovedii fapta??totusi nu m.am lovit singur si agresoru imi ride in nas ca nu pot dovedii fapta fidca o sa aiba el grija sa nu vorbeasca nimeni...va multumesc
este de ajuns si un singur martor care a vazut fapta(indiferent daca era de partea dvs sau a agresorilor) si bineinteles certificatul medico-legal. trebuie sa indicati numele tuturor martorilor posibili sau daca stiti locatia lor aproximativa.
va multumesc....cei de la politie au spus ca nu este treaba lor sa dovedeasca fapta si trebuie eu sa vb cu martorii si sa.i conving sa vina politie sa fie audiati....
Nu chemati dumneavoastra pe nimeni, mergeti cu un avocat, si cereti-le celor de la politie sa ii cheme la sectie, pentru a da declaratii...
este foarte important sa va mentineti pozitia si sa nu il lasati pe nemernic sa-si faca de cap!!!
;)