avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dovezi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dovezi

buna ziua,pentru a dovedii fapta de lovire art 180cp,se accepta doar martorii oculari cei care au vazut cind am fost lovit,sau si cei care m.au vazut fugind sau ce probe se mai accepta??certificat medico legal am obtinut(5 zile de ingrijire)...sunt persoane care au abservat comiterea infractiunii dar la unuii le este teama ,alti nu vor sa se implice..cum se poate dovedii fapta??totusi nu m.am lovit singur si agresoru imi ride in nas ca nu pot dovedii fapta fidca o sa aiba el grija sa nu vorbeasca nimeni...va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:57, 13 Septembrie 2011
este de ajuns si un singur martor care a vazut fapta(indiferent daca era de partea dvs sau a agresorilor) si bineinteles certificatul medico-legal. trebuie sa indicati numele tuturor martorilor posibili sau daca stiti locatia lor aproximativa.
va multumesc....cei de la politie au spus ca nu este treaba lor sa dovedeasca fapta si trebuie eu sa vb cu martorii si sa.i conving sa vina politie sa fie audiati....
Nu chemati dumneavoastra pe nimeni, mergeti cu un avocat, si cereti-le celor de la politie sa ii cheme la sectie, pentru a da declaratii...
este foarte important sa va mentineti pozitia si sa nu il lasati pe nemernic sa-si faca de cap!!!
;)
ar trebui sa aduceti martori care chiar au vazut cum ati fost agresat fizic.
Nu aduceti dvs. nici un martor. Scrieti in declaratia dvs. ce persoane au fost prezente. Este treaba politistilor sa-i cheme pentru a da declaratii.

Alte discuții în legătură

Dacă am fost bătut de 4 persoane cu toate ca eu am fost de ... Lucian.palaghiu@gmail.com Lucian.palaghiu@gmail.com Dacă am fost bătut de 4 persoane cu toate ca eu am fost de vina dar nu în totalitate ,deoarece am fost provocat în repetate rânduri,cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aneta_thereza aneta_thereza [i]buna ,,,din nefericire am fost victima unei vatamari corporale:hammer: cauzate de un individ(un baiat) in stare de ebrietate avansata..intamplarea a avut ... (vezi toată discuția)
Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)