avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

am si eu o rugaminte si o intrebare la dvs.sotia mea a intrat in indemnizatie crestere copil de la 0 la 2 ani de la serviciu ,apoi am prelungit de la 2 la 3 ani copilul fiind cu handicap grav iar dupa aceea am solicitat indemnizatie de la 3 la 7 ani.Cand am solicitat de la primaria de domiciliu mi-a spus sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu are venit.Ea nu a putut sa dea declaratia ptr ca era asociata cu mine la o intreprindere familiala si nu am putut minti,Mi-au cerut deciziile de impunere si mi-au trimis acasa o scrisoare prin care imi cer sa returnez toti banii inapoi deoarece sotia mea a avut venit in tot acest timp,dar mie nu mi sa solicitat aceasta declaratie pe propria raspundere nici de la 0 la 2 ani nici de la 2 la 3 ani.In scrisoare spun sa depun contestatie in termen de 30 zile dar eu nu stiu in ce temei trebuie sa o depun si daca acel venit din asociere este un venit profesional.daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscator.Va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Daca sotia nu lucreaza beneficiez eu de concediul pentru cresterea copilului? andreoiu augustin andreoiu augustin eu lucrez de 1 an si 2 luni,la un depozit,chiar dupa nunta am inceput munca....iar chiar in aceeasi perioada sotia a ramas fara servici.in prezent avem un I.F ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile si indemnizatie crestere copil IulianaIvan IulianaIvan Buna ziua, beneficiez de indemnizatie de crestere copil, fiind salariata la o institutie de stat, dar sunt si agent de broker din anul 2008...iar de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alinalexandra Alinalexandra Buna ziua! In primul rand trebuie sa mentionez ca sunt studenta si ca nu am lucrat niciodata. Curiozitatea mea ar fi daca in cei 2 ani alocati cresterii ... (vezi toată discuția)