ziua buna
stiu ca pun o intrebare cam nefireasca, dar - in ce conditiise mai poate"reactiva" o societate comerciala(srl) radiata in baza art.237 din legea 31/1990, din 30.10.2009, banuiesc pentru nedepunerea bilantului?
sar ar fi vreun impediment la infiintarea altei societati sub aceleasi conditii?
O societate radiata nu mai exista, ea nu mai are personalitate juridica. Prin urmare nu exista posibilitatea,,reactivarii`` unei societati radiate. Reactivarea este posibila doar in cazul societatilor cu activitatea suspendata. Singura solutie,in cazul dvs este sa infiintati o noua societate comerciala.
Daca e vorba doar de bilant, acesta ar fi trebuit sa mai existe in arhiva societatii radiate inca 5 ani dupa...pentru eventuale controale...etc...
Insa daca va hotarati sa redeschideti o alta societate , cei interesati il pot gasi in arhiva....nu mai are rost sa va deranjati acum, daca srl-il a fost radiat, ca nu vi-l a nimeni in evidenta pe acel bilant..
;)
multumesc frumos, asa gandeam si eu dar voiam sa aud si parerea dvs!cred ca lucrul bine facut de la inceput si neamestecat..miroase mai frumos,asa ca am sa infiintez alta societate!
Daca doriti sa infiintati o alta societate cu acelasi nume, acest lucru este posibil la trecerea a doi ani de la radierea celei vechi.( art. 39 din Legea nr. 26/1990 a registrului comertului)
Depunere bilant
stegeran_b
Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)