avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj bunuri comune

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: odata cu actiunea de divort (care s-a si pronuntat) am introdus si actiunea de partaj bunuri comune constand intr-un autoturism si un apartament pe care fostul sot doreste sa le cedeza in favoarea mea. Ce ar trebui sa urmaresc in cadrul procesului? Trebuie o declaratie scrisa de el sau este suficient sa vina la proces si sa spuna ca cedeaza partea lui in favoarea mea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lina67 , utilizator 14:29, 12 Septembrie 2011
Ar trebui incheiata o tranzactie.
Sa o redacteze avocatul dvs.
Multumesc de raspuns, dar va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina acea tranzactie, pentru ca tocmai am avut proces si avocata mea nu a facut asa ceva, procesul fiind amanat
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
lina67, utilizator
Stie avocata.
Important este sa o semneze sotul.
OK. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua nulitate absoluta contract de tranzactie partaj intre ... florifrumoase florifrumoase Buna ziua NULITATE absoluta contract de tranzactie partaj intre soti. Eu cred ca la divort mi s-a incalcat dreptul de proprietate asupra donatiei pe ... (vezi toată discuția)
Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu in cazul in care divortez si de comun acord cu sotia, ma inteleg asupra bunurilor din casa este vreo problema in desfacerea casatorie?multumesc mult. (vezi toată discuția)
Care sint posibilitatile sa -mi pastrez apartamentul in caz de divort? carmeng18 carmeng18 soutul meu a inaintat actiune de divort dupa 40 de ani de casatorie pe motiv ca sint bolnava pshic de 20 de ani. De aprpape 2 ani el e plecat de acasa si sta ... (vezi toată discuția)