avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post antrenor fotbal profesionist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post antrenor fotbal profesionist

Buna ziua,

va rog daca ma puteti ajuta cu o fisa de post,IPSSM si evaluare de risc pentru antrenor fotbal profesionist.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Echivalare mamaligar mamaligar am facut 3ani de facultate (sport,fotbal) plus 2ani de master.Se echivaleaza cu licenta b de antrenor de fotbal?multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Recuperare bani pt cursuri de fotbal Claudia2018 Claudia2018 Buna ziua. Ma puteti ajuta in urmatoarea privinta, va rog frumos? Am un baietel de 6 ani pe care l-am inscris la cursurile de fotbal care se desfasoara in ... (vezi toată discuția)
Verificare insusire si aplicare masuri ssm sadrian sadrian Buna ziua. Dintre activitatile de prevenire si protectie, Art.15 din HG 1425 este si: ...................................... 5. Verificarea însuşirii şi ... (vezi toată discuția)