avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare

am facut 3ani de facultate (sport,fotbal) plus 2ani de master.Se echivaleaza cu licenta b de antrenor de fotbal?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 12:19, 17 Iulie 2011
Conform Regulament privind statutul anteprenorul de futbol, care o poti gasi aici: [ link extern ]
Art.3.- În „Clasificarea ocupatiilor din România”, document emis de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale - Comisia NaÑională de Statistică, este recunoscută ocupatia de antrenor de fotbal profesionist - cod 347506.

art4.-1 Formarea antrenorului de fotbal se realizează în:
a) Institutiile de învătământ superior de lungă durată având profilul „educatie fizică si sport” si specializarea „fotbal” acreditate sau autorizate în conditiile legii;
b) Institutiile de învătământ superior de scurtă durată (colegiile universitare) cu specializarea „fotbal”, acreditate sau autorizate în conditiile legii;
5 2 Absolventii cu specializarea fotbal ai institutiilor de învătământ superior de lungă sau de scurtă durată si ai scolilor postliceale de antrenori, acreditate sau autorizate în conditiile legii, pot obtine carnetul de antrenor de fotbal pe baza diplomei de licentă, diplomei de absolvire sau certificatului de absolvire, după caz, care certifică specializarea în ramura de sport fotbal. 4
Carnetul de antrenor de fotbal se eliberează la cerere, conform prevederilor legale în vigoare, iar antrenorul de fotbal are obligatia de a viza anual acest carnet la FRF, până la data de 1 martie a anului în curs. Nerespectarea acestui termen constituie abatere disciplinară si se sanctionează cu penalitate sportivă de la 100 la 1.000 de lei.

Promovarea de categoría, precum cursuri de formare profesionale sunt regulate in acelas regulament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajator in cazul angajatiilor it scutiti de impozitul de 10% Emilia Marc Emilia Marc Care sunt obligatiile unui angajator lunare/anuale in cazul in care are angajati IT care sunt scutiti de impozitul de 10%? Multumesc (vezi toată discuția)