avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Discriminare din partea autoritatii contractante
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Discriminare din partea autoritatii contractante

Autoritatea contractante are dreptul de a impune lapte uht prin programul laptele si cornu 2011?Lapte pasteurizat nu se poate?A se vedea Hotararea de guvern 714 din 2 iulie 2008. Pe baza carei legi intocmesc ei caietul de sarcini?In acest fel ei favorizeaza doar pe cei care produc lapte UHT.Ce lege a discriminari incalca ei? Cum ar putea suna o contestatie?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
marinelcristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:20, 16 Septembrie 2011
nu cred că putem vorbi de o discriminare. sunt condițiile stabilite de ei și probabil au fost stabilite în baza unor criterii. cu siguranță există diferențe între cele două tipuri de lapte și atunci dacă eu consider că ar fi mai bun cel UHT decât cel pasteurizat, sunt liber să aleg ceea ce doresc.
Fac discriminare pt ca laptele UHT este produs de 2 companii mari si late.Iar in zona asta doar una..deci ...99% din celelalte scoli accepta si lapte pasteurizat deci...asta e mai cu mot?Nu stiu in schimb care e aceasta lege a discriminari..ajutati-ma!
marinelcristian a scris:

Fac discriminare pt ca laptele UHT este produs de 2 companii mari si late.Iar in zona asta doar una..deci ...99% din celelalte scoli accepta si lapte pasteurizat deci...asta e mai cu mot?Nu stiu in schimb care e aceasta lege a discriminari..ajutati-ma!

Formulati o petitie daca va considerati prejudiciat:
[ link extern ] /

Ma gandesc, totusi, ca ati vrut sa va referiti la concurenta neloiala...
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să chem în judecată un coleg de servici pentru hărțuire morală? tcvs tcvs Bună ziua. Tatonările unui coleg de serviciu par că vor să mă împingă să mă demisionez. Unele acțiuni chiar par a fi de o astfel de natură. Doresc ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ma puteti lamuri si pe mine in urmatoarea chestiune, va rog? O persoana se angajeaza la o firma, insa sta acolo doar 2 saptamani, dupa care ... (vezi toată discuția)