avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Grile Admitere in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Grile Admitere in avocatura

Buna ziua! am vazut anumite discutii ale celor care au dat examenul anul trecut si unii dintre ei spuneau ca s-ar afisa un set de posibile teste grila inainte cu o saptamana pe internet. stie cineva daca este adevarat?eu nu prea as crede, dar daca ar fi asa ar fi bine. Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Loryana , utilizator 00:04, 13 Septembrie 2011
decât să așteptați grile, mai bine citiți cursurile, cred că ar fi mai minunat.baftă.
DEDITA MIHAELA a scris:

decât să așteptați grile, mai bine citiți cursurile, cred că ar fi mai minunat.baftă.

Pana la urma cand se da examen?Si in ce forma....grila?sinteza?Si unde se va da examenul?
toate informatiile se gasesc pe site-urile tuturor barourilor. Din cate am inteles vor fi 2 etape, 1 grila si 2 spete.
va multumesc pentru raspunsuri!
jurist.A.M. a scris:

DEDITA MIHAELA a scris:

Pana la urma cand se da examen?Si in ce forma....grila?sinteza?Si unde se va da examenul?

Aveti aici toate informatiile:
[ link extern ]
(Hotararea nr. 04 respectiv Hotararea nr. 58 a Consiliului UNBR)
;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Knd se mai da examen de intrare in barou? Se va da grila sau sinteza? (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
probleme la examenele tip grila. sfaturi? leonida leonida buna ziua, vreau sa abordez un subiect care sincer imi cam da batai de cap,deoarece sunt o studenta la drept in an terminal si ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)